O produktu

Osigurajte se putem interneta ili pozivom na 0800 1100.

Mi smo novi i inovativni brand u sektoru osiguranja, koji nudi svoje usluge putem interneta.

AS DIRECT... Osiguranje (koje) jednostavno morate imati.

Pokriće AS Obvezno naše je osnovno pokriće koje morate ugovoriti, jer je bitno da budete zaštićeni od moguće štete koju možete uzrokovati vašim vozilom trećim osobama. Ovo pokriće je i zakonski propisano i osnova je za registraciju vašeg vozila. Osim ovog pokrića možete ugovoriti i druga dopunska pokrića sukladno vašim potrebama i zahtjevima, a više detalja o pokrićima možete pronaći u rubrici Opis pokrića.

Budite bezbrižni uz AS Direct auto osiguranje.

AS Direct auto osiguranje sastoji se od vaše police (dokaza o osiguranju) i uvjeta osiguranja. Vašu policu, uvjete osiguranja i drugu dokumentaciju (zelena karta, potvrda o ugovorenom osiguranju putem interneta, Europsko izvješće o nesreći, obavijest o dospijeću premije itd.), proslijedit ćemo vam putem elektroničke i obične pošte, tako da vam uvijek budu na raspolaganju.

Kako bismo vam dokumentaciju mogli dostaviti elektroničkom poštom, bit će nam potrebna ispravna adresa vaše e-pošte kojoj redovito pristupate.

Vaša polica nudi vam pokriće za štete koje bi tijekom upotrebe vozila registriranog u Republici Hrvatskoj mogli uzrokovati trećim osobama, a ukoliko se ugovori može nuditi i pokriće za samo vozilo navedeno na vašoj polici, kao i druga dopunska pokrića.